Сб, 2024-04-20, 05:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:24
Велосипедиста оштрафували за перевищення швидкості. ВІДЕО
Інші останні Новини Європейського Союзу

У Польщі велосипедиста оштрафували за перевищення швидкості на підставі знімка і свідчень фоторадара, повідомляє телеканал TVN24.

Курйозний випадок стався з 18-річним жителем містечка Косцежіна на півночі Польщі. Юнак мав необережність розігнатися до 46 кілометрів на годину за дозволеної швидкості 30 кілометрів на годину.

Закон у Польщі суворий до велосипедистів. За їзду в нетверезому вигляді тут їх штрафують, позбавляють прав, забороняють користуватися велосипедом, а в деяких випадках садять до в'язниці.

За останніми даними, в місцях позбавлення волі по всій Польщі утримують п'ять тисяч велосипедистів. Надмірну суворість чинних правил визнає навіть генеральна прокуратура країни, передає РИА "Новости".

"Як мені дізнатися, з якою швидкістю я їду, якщо у мене немає спідометра?" - поскаржився порушник швидкісного режиму для велосипедистів Патрік Валдох.

У дорожній поліції нагадують, що обмеження швидкості діє для всіх учасників руху, і велосипедисти, дотримуючись обмежень, повинні керуватися інтуїцією.

"Це суб'єктивне відчуття, кожен пересувається на велосипеді по-своєму, оцінює швидкість, з якою їде", - визнав разом з тим голова місцевої дорожньої поліції Себастіан Рецлав.

Незрозуміло, як влада вирахувала адресу порушника, оскільки на велосипеді немає реєстраційних знаків. Молода людина підозрює, що його впізнав сусід, який працює в муніципальній варті. Оштрафований молодий чоловік не погодився зі штрафом. Справу буде передано до суду.

Нагадаємо, Конституційний суд Польщі підтримав винесену ухвалу про те, що п'яні велосипедисти повинні бути прирівняні до водіїв транспорту і відповідати за це порушення за всією строгістю закону.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1119 | Додав: admin | Теги: Польща, перевищення швидкості, велосипедист | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]