Сб, 2024-04-20, 08:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:55
Веслярі завоювали золото, срібло і дві бронзи - тріумф українців в Угорщині. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

  Українські байдарочники і каноїсти успішно стартували на другому етапі Кубка світу
В угорському Сегеді проходить другий етап Кубка світу з веслування на байдарках і каное. Збірній Україні вдалося зібрати повний комплект нагород в кількох заїздах першого дня турніру.

Першу медаль змагального дня здобула каноістка Людмила Лузан  на дистанції 500 м, показавши час 2: 08.504 м. Для українки це вже друга бронза в нинішньому сезоні. На попередньому етапі в Монтемор-у-Велью Лузан також показала третій результат.

Варто відзначити, що угорка Віраг Балла, як і на змаганнях в Португалії, прийшла першою, а на другому місці фінішувала канадська спортсменка Кеті Вінсент.

Ще одну бронзу в актив збірної України записали Ігор Трунов  і Іван Семикін  в байдарці-двійці на дистанції 500 м, завершивши виступ з часом 1: 28.386 м. Українці пропустили вперед тандем французів Гілліам Ле Флок - Себастьєн Жуве і угорців Роберт Ільеш - Тібор Хуфнагель.

Срібними призерами етапу Кубка світу стали Олег Кухарик  та Віталій Цуркан, які подолали 1000 м за 3: 06.485 м. Краще українського дуету були лише іспанці Ініго Пена і Франциско Кубелос, що випередили українців менше, ніж на 1 секунду.

На найвищу сходинку п'єдесталу пошани зійшов Сергій Ємельянов, який прийшов першим в заїзді на 200 м серед параканоістов. Українець показав час 39.254 с.

Нагадаємо, що це вже другий етап Кубка світу, на якому українці виступають під керівництвом дворазового олімпійського чемпіона Юрія Чебана.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 747 | Додав: adminA | Теги: веслярі, срібло і дві бронзи, золото, тріумф українців, Угорщина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]