Чт, 2024-03-28, 15:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:09
Вибираємо взуття для дитини: поради
Інші останні Новини України

Збираючи дитину в дитячий сад, більшість мам особливу увагу приділяють вибору взуття. І це неспроста - батьки розуміють, що ніжка малюка знаходиться в процесі формування, а в обраному взутті він буде проводити по кілька годин щодня.

У той же час, вибираючи взуття також радимо звертати увагу на наступні моменти.

Постарайтеся не помилитися з розміром - краще приміряйте сандалі на малюка - якщо "в запасі" залишилося 1-1,5 см, то це Ваш розмір. Для ігор дитини в дитячому садку вибирайте взуття з закритим носком. Малюк буде багато рухатися, брати участь у рухливих іграх та танцях. Закритий носок допоможе йому не зачепитися ніжкою об килимове покриття, сходи або іграшку, а може навіть в ніжку іншої крихти. П'ятка в дитячих черевичках теж повинна бути закрита і мати досить твердий задник. Крім захисної функції, задник буде ще й утримувати ніжку дитини в потрібному положенні. Зверніть увагу на устілку.

Найкращим варіантом буде устілка зі спеціальними "подушечками", які допоможуть в правильному формуванні склепінь стопи. Дитяче взуття може мати каблучок заввишки 1-1,5 см, який допоможе розподілити навантаження на хребет і не перевантажувати його. Самий підходящий матеріал для дитячого взуття - натуральна шкіра. Якщо хочете заощадити - купіть взуття зі штучних матеріалів для себе, і походіть в ньому кілька годин в приміщенні. Швидше за все, бажання економити на взутті пропаде безслідно.

Взуття для дитини повинно мати зручну застібку. Це може бути пряжечка або липучка - головне, щоб малюк міг самостійно застебнути її. Ну, звичайно, можна звернути увагу на забарвлення і декоративні елементи взуття. Чудово, якщо Ви підбираєте відповідні один одному за кольором і фасоном одяг і взуття для дитини, адже смак і акуратність в одязі закладається в дитячому віці. Вдалих покупок!

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 748 | Додав: admin | Теги: магазин, ECCO, дитяче взуття | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]