Сб, 2024-04-20, 12:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:51
Вибори сфальшують, припускає Яценюк та прогнозує новий "Майдан"
Інші останні Політичні новини
У разі визнання Партії регіонів переможцем парламентських виборів у країні можливий "новий Майдан". Про це на прес-конференції в Житомирі заявив голова Ради Об’єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, відповідаючи на запитання журналістів.

За його словами, влада може вдатися до численних фальсифікацій волевиявлення громадян, проте опозиція готова повстати на боротьбу, аби захистити реальні результати виборів, повідомляє УНІАН.

Яценюк зазначив: "Якщо у разі перемоги Партії регіонів на виборах політичний аспект буде об’єднаний із соціальним аспектом, після виборів в Україні слід очікувати серйозних масових акцій протесту українців".

"Я не виключаю можливості нового Майдану в Україні", - наголосив голова Ради Об’єднаної опозиції.

Раніше, під час зустрічі з генеральним секретарем Ради Європи Турбйорном Ягландом, яка відбулася 10 вересня в Києві, Яценюк заявив, що парламентські вибори в Україні можуть бути або частково демократичними, або недемократичними. Він підкреслив, що "про цілковиту демократичність нинішніх перегонів не йдеться".

Зазначимо, 6 вересня фракції НУ-НС та "БЮТ-Батьківщина" вимагали звіту прем’єра Миколи Азарова щодо камер на дільницях та виборів. Відповідну заяву на засіданні зачитав Яценюк.

"Ми так зрозуміли, що ви вже придбали десь друкарський станок і вже хочете зараз надрукувати бюлетені і сфальшувати вибори. Ми вимагаємо пояснити, чому ви боїтеся чесних виборів", - сказав Яценюк.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1246 | Додав: adminA | Теги: новий майдан, Яценюк, вибор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]