Вт, 2024-04-16, 06:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:23
Вибори в Маріуполі на двох дільницях почалися з порушень. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

На місцевих виборах в Маріуполі, в неділю, 29 листопада, на двох ділянках контрольний лист був кинутий в урни для голосування без печатки, у зв'язку з цим одна дільниця закрита. Про це повідомляють спостерігачі Донецької обласної організації ВГО "Комітет виборців України" та Громадянської мережі ОПОРА.

Як говориться в повідомленні, опублікованому на сайте ОПОРА, на ДВК №142406 (за адресою вулиця Київська, 72) контрольні листи комісія поклала в ящики без печатки. Ті ящики, куди виборці вже встигли опустити свої бюлетені, були опечатані.

Голосування в ці ящики більше не проводитиметься. У ящики, які ще не почали наповнюватися бюлетенями, комісія опустила новий правильно заповнений контрольний лист.

На ДВК №142384 (вулиця Пашковського, 62А) контрольні листи були опущені без печатки. Тому голова комісії запанікувала і закрила ділянку, щоб вирішити це питання.

Нагадаємо, 25 жовтня через відсутність бюлетенів місцеві вибори в Маріуполі було скасовано, чому передували емоційні політичні баталії між демократичними силами і афельовані з Рінатом Ахметовим місцевими "елітами". Громадські активісти не дали друкувати бюлетені в приналежний Ахметову редакції газети "Приазовский рабочий", а з іншим місцем друку постійно виникали ускладнення. Опоненти колишніх "регіоналів" також критикували дії ЦВК, яка, на їхню думку, не була зацікавлена в прозорості виборчого процесу.

Чергові вибори депутатів міських рад і міських голів у Красноармійську та Маріуполі Донецької області було призначено на 29 листопада 2015 року.

26 листопада ЦВК передала виборчі бюлетені всім 86 дільничним виборчим комісіям двох із чотирьох районів міста Маріуполя.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 850 | Додав: adminA | Теги: порушення, вибори, Маріуполь, дільниці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]