Ср, 2024-04-24, 03:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:34
Віце-чемпіонкою Європи з біатлону стала Юлія Джима
Інші останні Спортивні новини
У болгарському Банско завершилася спринтерська гонка у рамках чемпіонату Європи з біатлону, в якій українка Юлія Джима завоювала друге місце.

Як повідомляє кореспондент УНІАН, жіночий спринт у програмі змагань був запланований ще на суботу, 23 лютого, але кілька разів переносився через погані погодні умови - туман на стадіонному стрільбищі. 24 лютого вдень туман трохи розвіявся і організатори зуміли провести три з чотирьох запланованих гонок - юніорські гонки переслідування і жіночий спринт. Доля чоловічої спринтерської гонки залишається під питанням. Можливо, її перенесуть на завтра. Рішення буде ухвалено організаторами змагань найближчим часом.

Жіноча гонка вдало склалася для лідера української команди на європейській першості Юлії Джими. Вона виступає в основній збірній, яка тиждень тому виграла на чемпіонаті світу в чеському Нове-Место срібну нагороду в естафеті. На чемпіонатах Європи виступають, як правило, другі склади національних команд. Сьогодні Юлія відмінно стріляла (жодного промаху на двох вогневих рубежах) і швидко бігла. У підсумку, вона лише 0,4 сек програла переможниці росіянці Ірині Старих. Третє місце посіла полька Моніка Хойніч, яка програла переможниці 5,6 сек. При цьому, полька зробила один промах і пробігла штрафне коло - зайві 150 метрів дистанції. Також відзначимо, що на четвертому місці в підсумковому протоколі розмістилася ще одна українка Марія Панфілова. Вона швидше всіх призерів бігла по дистанції, але допустила два промахи, пройшла зайвих 300 метрів дистанції і відстала на 24,2 сек.

У юніорських перегонах переслідування нагород українці не здобули жодних нагород.

Як повідомлялося, раніше золоту медаль чемпіонату Європи в чоловічій індивідуальній гонці завоював Сергій Семенов. Таким чином, срібло Юлії Джими стало другою нагородою збірної України на цьому турнірі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1110 | Додав: adminA | Теги: віце-чемпіонка Європи з біатлону, Юлія Джима | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]