Чт, 2024-03-28, 12:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:08
Від подальшого розслідування відмовилась інспекція, яка зловила Каськіва на розтратах
Інші останні Політичні новини
Держфінінспекція не підтверджує інформацію про використання в Держінвестпроекті бюджетних коштів усупереч законодавству на суму 2,8 млн грн.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Держфінінспекції у відповідь на інформацію, розповсюджену нардепом Геннадієм Москалем, повідомляє "Українська правда".

Як зазначається у повідомленні, Держфінінспекція двічі інформувала Москаля про результати ревізії фінансово-господарської діяльності Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами.

Зокрема, у листі від 8 жовтня цього року на депутатське звернення було зазначено, що ревізією встановлено окремі упущення та недоліки під час використання Держінвестпроектом бюджетних коштів.

Зокрема, в акті ревізії відображено залучення Держінвестпроектом посередницьких структур для розміщення реклами про інвестиційні можливості України, що призвело до використання коштів усупереч чинному законодавству на суму 2,8 млн грн.

Проте, оскільки надалі Держінвестпроект, скориставшись законним правом, оскаржило висновки в акті ревізії, Держфінінспекція за результатами розгляду заперечень та наданих додаткових документальних обґрунтувань і пояснень Держінвестпроекту листом від 30.07.2012 повідомило про їх прийняття.

Під актом ревізії мається на увазі документ, який складається особами, що проводили ревізію, фіксує факт її проведення та результати. Заперечення, зауваження до акта ревізії (за їх наявності) та висновки на них є невід'ємною частиною акта.

Інформація про прийняття заперечень стосовно відсутності порушень в Держінвестпроекті на суму 2,8 млн грн також була доведена до Москаля у листі від 9 жовтня.

"Таким чином, Держфінінспекція України не підтверджує інформацію, наведену в окремих ЗМІ, стосовно використання в Держінвестпроекті бюджетних коштів усупереч законодавству на суму 2,8 млн грн станом на момент поширення інформації", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, Державне агентство з інвестицій та управління нацпроектами очолює Владислав Каськів.

Раніше повідомлялося, що Агентство Владислава Каськіва виділило майже 25 мільйонів гривень особистому перекладачу Віктора Януковича і однопартійцю самого Каськіва.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 878 | Додав: adminA | Теги: інспекція, Каськіва, розтратах, розслідування відмовилась | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]