Сб, 2024-04-20, 08:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:22
Від постачань зброї та боєприпасів терористів відрізали
Інші останні Надзвичайні новини

Українські силовики заблокували транспортний вузол, який використовували терористи для постачання зброї та боєприпасів з Росії. Про це повідомили на сторінці Нацгвардії у мережі Facebook.

"Успішні наступальні дії ведуть українські військові в районі Лисичанська та Сєверодонецька (Луганська область). Національна гвардія за активної підтримки артилерії заблокувала великий транспортний вузол Донбасу, який є важливим об’єктом сходу України. Цей успіх дозволив істотно обмежити постачання зброї, боєприпасів і підкріплення терористам", – цитують речника РНБО Андрія Лисенка на сторінці.

У той же час на сторінках терористів у соціальних мережах заговорили про "стратегічну поразку":

"Тактичні перемоги на другорядних ділянках не можуть змінити стратегічну обстановку і результати стратегічних поразок! А здача Білого і Веселої Тарасівки – це в наших масштабах саме стратегічна поразка!", – цитують у соцмережі терориста Ігоря Гіркіна на прізвисько "Стрєлок".

"Вчора противник перерізав останню основну трасу, що пов'язувала Донецьк із Луганськом і, відповідно, з Росією. Опорні пункти противника розташовані тепер в селищах Біле і Весела Тарасівка", – додали у повідомленні бойовиків.

Як повідомлялося, 18 липня українські сили встановили контроль над південно-східною частиною міста Луганськ та розблокували місцевий аеропорт.

Також повідомлялося, що протягом останньої доби сили антитерористичної операції втратили п'ять бійців загиблими, а 20 отримали поранення.


 
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 910 | Додав: adminA | Теги: постачань зброї та боєприпасів, терористів відрізали | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]