Вт, 2024-04-16, 08:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:41
Від Туреччини Греція відгороджується муром з колючим дротом
Інші останні Новини Європейського Союзу

У понеділок, 6 лютого, Греція розпочала будівництво стіни на кордоні з Туреччиною, щоб стримати потік нелегальних іммігрантів і біженців. Будівництво 12-кілометрового загородження заввишки 2,5 метра планується завершити за 5 місяців, повідомляє Радіо "Свобода".

Споруду буде оточено подвійним рядом колючого дроту, а також 25 відеокамерами. Вартість проекту - не менш як 3 млн євро. Загорожа проляже по сухопутній ділянці 150-кілометрового кордону з Туреччиною.

Нагадаємо, що в серпні 2011 року повідомлялося, що міністерство оборони Греції збирається прокласти вздовж сухопутного кордону з Туреччиною 120-кілометровий протитанковий рів завглибшки сім і завширшки тридцять метрів.

Також у серпні 2011 року правоцентристський уряд Данії ухвалив рішення про будівництво прикордонних контрольних споруд. Побудова данської міні-стіни спрямована на те, щоб в Данію в'їжджало "менше злочинців зі Східної Європи, менше організованих злочинних і мафіозних банд, менше контрабандистів".




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1046 | Додав: adminA | Теги: Греція відгороджується | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]