Пт, 2024-04-19, 04:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:02
Від участі у провокації росіян на підтримку "ДНР" італійські депутати відмовились
Інші останні Новини Європейського Союзу

  Жоден депутат парламенту Італії не взяв участь у заході в Римі, організованому росіянами на підтримку так званої "Днр".

Про це повідомив посол України в Італії Євген Перелигін на своїй сторінці у Facebook.

"Захід, який російськими провокаторами замислювався як своєрідна політична "легалізація" в очах окремого виборця так званих ДНР/ЛНР через участь в ньому депутатів від правої партії "Фрателлі д'Італія", насправді став збіговиськом 12-13 маргінальних членів асоціації "Російсько-італійська молодь. РИМ", - написав Перелигін.

Посол додав, що жоден депутат італійського парламенту, в тому числі і від партії "Фрателлі д'Італія" ("Брати Італії") не брав участь у цій провокації.

Депутат партії "Фрателлі д'Італія" Едмондо Чірієллі заявив, що його політична сила не має жодного стосунку до цього заходу.

"Сьогоднішня ініціатива в прес-залі Палати депутатів щодо української ситуації не представляє позицію нашої партії. Той, хто бере участь в цьому, робить це в особистій якості і не має права виступати від імені партії. "Фрателлі д'Італія" висловлює свою зовнішньополітичну лінію виключно через офіційну позицію уряду", - сказав він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 640 | Додав: adminA | Теги: італійські депутати, відмова, ДНР, провокації росіян | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]