Ср, 2024-04-24, 20:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:35
Від УЄФА клуби отримають 100 млн євро за чемпіонат Європи-2012
Інші останні Спортивні новини

Президент УЄФА Мішель Платіні та голова виконавчої ради АЕК Карл-Хайнц Румменігге, в рамках XXXVI Чергового Конгресу УЄФА в Стамбулі, підписали новий Меморандум про взаєморозуміння між УЄФА і Асоціацією європейських клубів на період 2012-2018 років.

Згідно з підписаним документом, УЄФА бере під свою відповідальність страхування ризиків для здоров'я футболістів у збірних. Страхування буде поширюватися на всіх гравців, зареєстрованих у європейських клубах, незалежно від їхнього громадянства. Страхування буде зачіпати всі товариські та офіційні матчі збірних, починаючи зі старту Євро-2012 в Польщі та Україні.

Враховуючи внесок клубів в успіх чемпіонатів Європи, вони отримають підвищену частку доходів Євро-2012, а саме сто мільйонів євро. У разі Євро-2016 у Франції ця сума зросте до 150 мільйонів євро.

Клуби будуть активніше брати участь клубів у процесі ухвалення рішень. У майбутньому Комітет УЄФА з клубних змагань, складений лише з представників клубів, матиме право повернення на доопрацювання будь-яких рішень, які зачіпають турніри для клубів. Це підвищить роль клубів у процесі прийняття рішень в УЄФА.

Крім того, виконавчому комітету ФІФА на наступному тижні буде запропонований план міжнародного календаря. Планується, що графік буде складатися з дев'яти двоматчевих поєдинків, розбитих на дворічний період, без єдиної товариській зустрічі. Серпневе вікно для товариських матчів буде ліквідовано.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1004 | Додав: adminA | Теги: чемпіонат Європи-201, УЄФА клуби отримають 100 млн євро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]