Пт, 2024-03-29, 00:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:30
Видачу паспортів узяв під особистий контроль Арбузов
Інші останні Новини України
Протягом двох тижнів в Україні має бути забезпечене виготовлення та видача закордонних паспортів у штатному режимі. Про це заявив перший віце-прем'єр Сергій Арбузов, відкриваючи засідання уряду у середу, 17 липня.

"На жаль, у розпал відпускного сезону багатьом нашим громадянам довелось зіткнутись із проблемою вчасного отримання закордонних паспортів. Така ситуація є неприпустимою", - зазначив перший віце-прем'єр.

"Звертаю увагу керівництва МВС та Державної міграційної служби на необхідності постійного моніторингу стану видачі закордонних паспортів в усіх регіонах України, а також своєчасного забезпечення усіх підрозділів міграційної служби належною кількістю бланків", - сказав Азаров.

"Слід зазначити, що вже з учорашнього дня кількість черг до підрозділів міграційної служби дещо скоротилась. Таку динаміку необхідно підтримувати та протягом 2 тижнів забезпечити виготовлення та видачу закордонних паспортів у штатному режимі. Буду тримати це питання на особистому контролі", - підсумував він.

Раніше Держміграції попереджала про можливі затримки видачі закордонних паспортів при терміновому оформленні документів у зв'язку зі зміною виробника бланків. Потім у службі повідомили, що до 15 липня ситуація з видачею закордонних паспортів українцям повинна стабілізуватися, однак цього поки не відбулося.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 968 | Додав: nowyny | Теги: арбузов, видача паспортів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]