Чт, 2024-04-25, 08:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:10
Відбудеться кінофестиваль "Відкрита ніч - Дубль 19" у Сєвєродонецьку
Інші останні Новини з регіонів України

У Сєвєродонецьку Луганської області відбудеться кінофестиваль "Відкрита ніч - Дубль 19" під девізом "МИ. Для нас. Про себе". Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Фестиваль проходитиме в ніч з 25 на 26 червня з 22:00 до 04:00 під відкритим небом і продемонструє шестигодинну добірку фільмів і відеоробіт українських режисерів.

Мета заходу - відкривати нові українські імена в галузі кінематографу і телевізійного виробництва.

Кінофестиваль "Відкрита Ніч" був заснований в червні 1997 року як огляд найцікавіших здобутків українського кіномистецтва і став своєрідною лабораторією з перевірки нових ідей вітчизняних кінематографістів і пошуку молодих талантів, які можуть стати новими обличчями українського і світового кіно. Організатором фестивалю виступає громадська організація "Нарешті".

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Сєвєродонецьку буде презентовано бельгійський фільм про події 100-річної давнини на території України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 796 | Додав: adminA | Теги: Сєвєродонецьк, кінофестиваль Відкрита ніч - Дубль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]