Ср, 2024-04-24, 00:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:51
Відбуваються навчання морської піхоти та берегової артилерії на півдні України
Інші останні Новини з регіонів України

У південних областях України відбуваються навчання підрозділів морської піхоти та берегових ракетно-артилерійських військ. Про це 11 серпня інформують у Facebook Військово-морські сили Збройних сил України.

"Навчальними цілями цих заходів є, зокрема, удосконалення навичок командирів і штабів у реальних умовах обстановки та перевірка рівня злагодженості підрозділів", – ідеться в повідомленні.

"За підтримки морської авіації та авіації інших видів Збройних Сил України морські піхотинці і берегові артилеристи відпрацьовують дії під час охорони і оборони важливих об’єктів інфраструктури, боротьби з повітряним десантом "противника", знищення диверсійно-розвідувальних груп, оборони морського узбережжя тощо", – наголошують військові.

Також командування ВМС ЗС України звертає увагу жителів Херсонської і Запорізької областей, що під час виконання заходів відбуватимуться пересування колон військової техніки, польоти авіаційної техніки, виконуватимуться вправи бойових стрільб.

"Просимо з розумінням ставитися до певних незручностей, які можуть виникнути через проведення запланованих заходів", – додає прес-центр командування ВМС ЗС України.

Військові навчання в південних областях відбуваються на тлі загострення ситуації навколо окупованого Росією Криму. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 770 | Додав: adminA | Теги: навчання морської піхоти та берегов, південь України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]