Пт, 2024-03-29, 12:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:04
Відео про собаку з людськими руками підкорило YouTube
Інші останні Новини світу
Студентка з Техасу раптово прославила себе і свою собаку, знявши про домашнього улюбленця відео про важкий ранок у будній день. У ролику пес Дадлі збирається на роботу, немовби він - чоловік середніх років. Від собаки героя ролика відрізняють тільки людські руки, які допомагають йому застібати сорочку, а від людини - виразна собача морда, пише NEWSru. com з посиланням на техаську газету The Highlander.

Відео про Дадлі студентка Чарлі Кілпатрік зняла для університетського курсу із зв'язків з громадськістю. У дівчини був вибір - завести блог або зняти відео, яке повинно було зібрати 1000 переглядів за півтора місяці. За виконання цієї умови студентам обіцяли поставити залік.

Чарлі Кілпатрік заробила тисячу переглядів всього за пару днів, а зараз її відео переглянули майже 700 тисяч разів.

Сюжет півторахвилинного ролика про Дадлі простий: собака прокидається по будильнику, потягується, людськими руками знімає з очей пов'язку. Потім тими ж руками одягає сорочку, чистить зуби, снідає. При цьому протягом всього ролика важко зрозуміти, де знаходиться людина, чиї руки допомагають псові приводити себе в порядок. Створюється враження, що долонями і справді управляє пес.

Студентка з університету Техасу ревно стежить за долею свого творіння. Судячи з її акаунту на YouTube, Чарлі Кілпатрік кожному користувачеві, який копіює її відео під своїм ніком, пише листа із загрозою поскаржитися адміністраторам на порушення авторських прав.

Техаській газеті Чарлі зізналася, що створення відео - це її хобі. Незважаючи на це, за ті півтора року, що дівчина зареєстрована на YouTube, вона завантажила тільки це відео, яке зібрало півмільйона переглядів по всьому світі й тисячі лайків.

До речі, з її акаунта можна судити, звідки у неї взялася ідея створення ролика з Дадлі: серед вподобаних Чарлі відео є одне, на якому собака, схожа на її вихованця, бігає по будинку в футболці, вмикає телевізор і варить каву. Правда, у цього пса немає людських рук, і глядачеві він здається просто розумною твариною, але не собаколюдиною.

Раніше повідомлялося, що зіркою Інтернету став кіт, який спав, сидячи на бордюрі. За кілька днів відео з котом було переглянуто більш ніж 2,5 мільйона разів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1171 | Додав: adminA | Теги: людськими руками, відео, собаку | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]