Пт, 2024-04-19, 20:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:57
Виділення Україні 1 млрд євро від ЄС Порошенко прокоментував
Інші останні Економічні новини

Порошенко прокоментував виділення Україні 1 млрд євро від ЄС

Президент виступив на 15-й щорічній конференції YES 14 вересня, буде підписано документ про надання Україні від ЄС макрофінансової допомоги у сумі 1 млрд євро.

Про це у виступі на 15-й щорічній конференції YES у Києві заявив президент України Петро Порошенко.

«Сьогодні у рамках YES ми підпишемо документ про надання Україні від ЄС макрофінансової допомоги у сумі 1 млрд євро, про яку ми домовилися під час Саміту східного партнерства. Вдячний за таку підтримку України», - заявив Порошенко, говориться на сторінці президента у Twitter.

Він зазначив, що великі іноземні інвестори вірять в Україну, «створюють робочі місця попри те, що війна з РФ все ще триває».

«За підсумками першого півріччя капітальні інвестиції зросли на 26,5%», - підкреслив президент.

«На 3,6% зріс ВВП у другому кварталі, скорочений дефіцит Держбюджету, і це під час війни. Співвідношення державного боргу до ВВП у 2016 році було більш як 86 %, зараз – 63 %.

Стабільно і ефективно функціонує банківська система», - повідомив Порошенко.

Раніше повідомлялося, що Єврокомісар з питань євро і фінансової стабільності Валдіс Домбровскіс відвідає Україну для підписання програми макрофінансової допомоги на 1 млрд євро.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 937 | Додав: adminA | Теги: ЄС, 1 млрд євро, україна, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]