Чт, 2024-03-28, 18:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:13
Відключення Росії від SWIFT прем’єр Британії не виключає
Інші останні Новини Європейського Союзу

Відключення Росії від банківської системи SWIFT може бути одним з варіантів посилення санкцій, якщо перемир’я в Україні не буде дотримуватись.

Про це заявив прем’єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон, йдеться у повідомленні Agence France Presse.

Він пообіцяв, що Британія буде наполягати на більш жорстких санкціях проти Москви, якщо припинення вогню не буде дотримуватися проросійськими бойовиками.

"Я сподіваюся, що ЄС колективно і енергійно відреагує новими санкціями, включаючи так званий третій рівень санкцій, який справді вдарить по економіції Росії", - сказав Кемерон.

"Але не варто виключати, звісно, і інших опцій – очевидно, що питання банківської системи SWIFT є серйозною річчю, але є логіка у прийнятті такого рішення" - зазначив він.

"Якщо Росія збирається покинути засновану на правиласх систему 21 стосліття, то їй варто подумати про те, як залишитися частиною 21 століття у тому що стосується інвестицій,ж банківськової справи, клірингових компаній" - наголосив Кемерон.

Нагадаємо,  британський прем'єр-міністр заявив, що російську агресію в Україні необхідно зупинити зараз, інакше далі буде дестабілізація у Молдові і країнах Балтії.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 887 | Додав: adminA | Теги: прем’єр Британії, відключення Росії від SWIFT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]