Пт, 2024-04-19, 04:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:46
Відкриють благодійну арт-резиденцію у Карпатах
Інші останні Новини з регіонів України

Громадська організація "Маленьке серце з мистецтва" і провідне освітнє агентство Східної Європи DEC Group відкривають у Карпатах безкоштовну арт-резиденцію Chapeau для художників, скульпторів, фотографів і керамістів.

Її унікальність полягає в тому, що учасники арт-резиденції, подарувавши проекту обов'язкові дві роботи, тим самим приєднаються до допомоги ВІЛ-інфікованим та хворим на СНІД дітям Національної дитячої лікарні ОХМАТДИТ. Пізніше ці роботи стануть частиною програми "АртОбмін", яка міняє предмети мистецтва на життєвонеобхідну допомогу ВІЛ-інфікованим та хворим на СНІД дітям, повідомляє Cultprostir.

"Ми плануємо щорічно проводити подібні арт-резиденції в Карпатах. Заявки на участь у наступному році з'являться вже в серпні поточного року. Наша з DEC Group арт-резиденція несе відразу кілька благородних цілей. У першу чергу, це допомога хворим малюкам ОХМАТДИТу. Крім того, ми маємо намір познайомити дітей, які перебувають в DEC Camp з сучасним мистецтвом, прищепити їм з дитинства любов до нього. Це, втім, як і сама арт-резиденція буде надалі сприяти розвитку арт-ринку", − зауважує Євгенія Смирнова, керівник Громадської організації "Маленьке серце з мистецтва", одна із засновниць Pymonenko Family Art Projects.

До участі в конкурсі, заявки на який можна подати до 4 серпня (на пошту info@smallheartwithart.org), запрошуються художники, скульптори, фотографи, керамісти з України і Молдови, як відомі майстри, так і молоді, поки не знамениті автори. Резиденція діятиме з 10 по 20 серпня.

Переможці будуть оголошені на офіційних сайтах DEC Group і "Маленьке серце з мистецтва" 5 серпня 2015. Виставка робіт учасників арт-резиденції відбудеться в жовтні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 924 | Додав: adminA | Теги: Карпати, благодійн арт-резиденція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]