Пт, 2024-03-29, 07:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:48
Відкрили готель, побудований у вигляді прямої кишки, у Бельгії
Інші останні Новини світу
У Бельгії відкрився незвичайний готель, побудований у формі фрагмента людського кишечника. Готель розташований між Гентом і Антверпеном. У ньому є все необхідне - опалення, душ, двоспальні ліжка, повідомляє Huffington Post.

Від традиційних будівель такого роду готель, названий власниками CasAnus, відрізняє форма споруди - він має форму гігантського товстої кишки людини, прикрашеної реплікою ануса.

Спочатку незвичайний готель був парковою скульптурою, створеною голландським дизайнером Джепом Ван Лісхаутом. Потім його придбала родина бельгійських колекціонерів Карла і Герти Вербеке-Ленс і розмістила в своєму маєтку.

Оскільки вартість ночівлі в CasAnus становить всього 120 євро (близько 1200 гривень), то багато відвідувачів парку Вербеке вирішують заночувати в ньому. Готель оточує парк з лебедями і жабами, а як зовнішнє освітлення використовуються факели.

У грудні 2011 року в Швеції відкрили менш епатажний крижаний готель. Тут є все необхідне для комфортного проживання. І зручні меблі, і бар, і церква для вірян-постояльців. Готель розрахований на 100 відвідувачів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1991 | Додав: adminA | Теги: прямої кишки, готель, Бельгії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]