Чт, 2024-03-28, 14:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:30
Відкрите тренування провела збірна України з футболу
Інші останні Спортивні новини

У понеділок, 6 жовтня, національна збірна України провела відкрите тренування на навчально-тренувальній базі київського "Динамо", передає ФФУ.

Футболісти збірної України з'явилися на тренуванні в гарному настрої і протягом 15 хвилин спілкувалися з представниками мас-медіа з приводу найближчих матчів національної команди в кваліфікації "Євро-2016" зі збірними Бєларусі та Македонії.

Після цього "синьо-жовті" почали тренування. Тренерський штаб поділив усіх футболістів на дві групи. Гравці, які виступали у складі своїх клубів у матчах чемпіонату України в неділю, провели коротке відновлювальне заняття. Інші ж гравці працювали з подвійною енергією.

Зазначимо, що в таборі національної команди відсутні воротар київського "Динамо" Олександр Рибка і нападник дніпропетровського "Дніпра" Євген Селезньов, які, зі слів головного тренера збірної Михайла Фоменка, покинули табір через травми.

"Рибка приїхав і вже поїхав, Селезньов приїхав і поїхав. У Рибки пошкоджений гомілкостоп. У Селезньова травма привідного м'яза. Причому, він вже втретє отримав мікронадрив того самого м'яза", - сказав Фоменко.

Нагадаємо, що в рамках відбору на Євро-2016 збірна України 9 жовтня в Борисові зіграє проти Бєларусі, а 12 жовтня у Львові - проти Македонії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 867 | Додав: adminA | Теги: Тренування, збірна України з футболу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]