Вт, 2024-03-19, 12:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:23
відкриття виставки члена Національної спілки художників України Сергія Лиховида
Інші останні Культурні новини

5  вересня о 16.00 в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відкривається персональна виставка творів члена Національної спілки художників України Сергія Лиховида (м. Одеса) «Electrum Modern».

Сергій Лиховид народився у 1974 р. , закінчив Луганське державне художнє училище у 1994 р. і з того часу веде активну виставкову діяльність. Був автором та ініціатором таких арт проектів, як « Захід - Сходу» (1997), «FishFicton» (1998) «ElectroCiti» (1999), у яких він намагався об’єднати театр, музику та живопис.

З 2003 р. митець живе і працює в Одесі, активно бере участь у численних виставках, фестивалях сучасного мистецтва, є одним з ідеологів і засновників нового напрямку в мистецтві – Езотеричний Футуризм.

У 2013 р. брав участь у ІІ Міжнародному фестивалі емалі в Києві, де зміг представити декілька  своїх творів.  Виставка «Electrum Modern» надає можливість ознайомитися з новими роботами художника, виконаними за останні 3 роки в складній та непередбачуваній техніці гарячої емалі. 

Виставка   працюватиме з 5 вересня по 26 вересня.                                                    
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 803 | Додав: admin | Теги: виставка, Electrum Modern, сергій лиховида | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]