Пт, 2024-04-19, 17:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:49
Відкриває безкоштовну IT-школу київський мільйонер
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Мультимільйонер Василь Хмельницький відкриває IT-школу Unit Factory поблизу Києва. Тут не буде вчителів та книг, а навчання обіцяють безкоштовне. Тільки-от безкоштовне навчання в школі здійснюватиметься за несподіваної умови ...

UNIT Factory планує використовувати інноваційний метод Peer-to-Peer (P2P), випробуваний у французькій Школі 42. Його суть у тому, що навчання проходить за принципом комп’ютерних рольових ігор у поєднанні з програмою розвитку особистої ефективності (soft skills).

Навчання буде безкоштовним за умови, що випускники працюватимуть в Україні протягом трьох років. Вступити можуть усі охочі віком від 18 до 30 років.

Unity Factory готуватиме спеціалістів таких спеціальностей:

    менеджер IT-проектів;
    архітектор програмного забезпечення;
    веб-розробник;
    розробник мобільних додатків;
    спеціаліст із ІТ-безпеки;
    розробник відеоігор.

Василь Хмельницький – юрист за освітою та теперішній власник аеропорту Жуляни. У школу він планує інвестувати близько 100 мільйонів гривень.

Unit Factory планують повністю відкрити через 2 місяці. Наразі там завершують ремонтні роботи та проводять перші відбори учнів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 737 | Додав: adminA | Теги: безкоштовна IT-школа, київський мільйонер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]