Сб, 2024-04-20, 05:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:00
Відкривається виставка "Моя Армія. Бачити серцем" у Києві
Інші останні Столичні новини - новини Києва

У Музеї історії Києва відбудеться відкриття виставки "МОЯ АРМІЯ. Бачити серцем", присвячена 25 річниці Незалежності України.

Про це під час круглого столу в Укрінформі на тему: "Презентація міських комунікативних проектів до 25-ї річниці Незалежності України" зазначила керівник відділу комунікаційних компаній Громадської організації "СТРАТКОМ" Оксана Горбач.

"Виставка "МОЯ АРМІЯ. Бачити серцем", яку ми присвячуємо 25-ій річниці Незалежності України, відкриється 23 серпня. Виставка побудована на матеріалах, знятих очевидцями подій останніх трьох років, - це є військові, добровольці, волонтери. Там немає професійних фотографій, це фотографії, зняті очевидцями", - розповіла Горбач.

Вона зазначила, що це перша подія в рамках фотопроекту "Aрмія. Друге народження", ініційованого Міністерством оборони України, мета якого дослідити феномен відродження армії, віддати належне подвигу українських бійців і подивитися на позитивні зміни у військах очима очевидців.

"Ми отримали більше 200 робіт від 150 учасників з більш ніж 50 міст України", - додала вона.

Виставка триватиме до 4 вересня.

Відзначимо, в Дніпре відкрили вуличну експозицію першого в Україні Музею антитерористичної операції. Як повідомили в прес-службі Дніпропетровської облдержадміністрації, над створенням експозиції працювали волонтери, історики, музейники, митці, дизайнери, обласна асоціація об'єднань учасників АТО і Дніпропетровська ОДА.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 894 | Додав: adminA | Теги: виставка, Моя Армія. Бачити серцем, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]