Пт, 2024-03-29, 00:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:57
"Відмазати" дівчину, яка збила на смерть КВНщика, намагається впливовий коханець
Інші останні Новини з регіонів України
Причиною смертельної ДТП в Одесі за участі Mercedes і велосипеда, на якому їхав відомий КВНщик, могло стати випадкове натиснення педалі газу замість гальм. Велосипедистом виявився 43-річний Володимир Супрун, який грав у КВН за легендарну команду "одеських джентльменів".

Шансів вижити у нього не було. Супрун помер тієї ж ночі в лікарні, не приходячи до тями, пише "Комсомольская правда".

ДТП сталася в людному місці. Крім дівчини-водія в машині знаходилися дві або три людини.

"Один вийшов, підібрав значок Mercedes, який відвалився, і спробував приладнати його на місце. Другий смикав розбите скло. При цьому до людини, яка буквально пробила це скло головою, ніхто з них не підійшов. Але він він був ще живий. Сама дівчина, яка була за кермом, весь час дзвонила комусь по телефону", - розповідають свідки і тут же припускають, що це не те щоб байдужість, а скоріше стан шоку.

За словами свідків, здалося, ніби в Mercedes водій переплутав педаль газу і гальма, тому що під'їхавши до світлофора машина різко знялася з місця і поїхала на червоний. За півтори години на місце ДТП приїхав якийсь чоловік, досить відомий в Одесі. Інспектори ДАІ на той час ще не закінчили оформляти подробиці події.

"Він не вийшов, а буквально вилетів зі свого авто. Почав кричати на даішників - що вони собі дозволяють, чому до дівчинки прив'язалися? Хіба не зрозуміло, мовляв, що той велосипедист сам винен, це він їхав на червоне, сам поліз під колеса ... Даішники знітилися - це було помітно, а той мужик почав розганяти свідків і примовляв, що всі вони п'яні, що жоден суд їх показання не прийме. Потім наказав своїм водіям відігнати Mercedes, а сам забрав дівчину", - , - розповів ще один очевидець.

Майже одразу зникли всі сторінки цієї дівчини в соцмережах. А на міських форумах, де подія вже обговорювалося щосили, невідомі користувачі почали "давати наводки" на зовсім іншу, ні в чому не винну дівчину, схожу на винуватицю ДТП зовнішньо.

"За всім цим стоїть дуже відома в місті людина.Дівчина, що сиділа за кермом авто, йому давно сподобалася, так би мовити. Вона з небагатої сім'ї. Машину він їй подарував, а коли сталася ДТП, негайно вирішив відмазати", - - розповів співрозмовник в одеській міліції.

Губернатор Одеської області Едуард Матвійчук упевнений, що "відмазати" дівчину не вдасться - він узяв справу під особистий контроль.

"Справді, мені відомо, що цією людиною вже робилися певні спроби переінакшити справу. Заявляю: нічого не вийде. Я простежу за тим, щоб винна в цій пригоді понесла заслужене покарання. Розумію, що вона молода дівчина, але закон єдиний для всіх. Машину вже заарештували і вилучили. Вона на штрафмайданчику", - наголосив Матвійчук.

Як повідомлялось, син екс-прокурора Жовтневого району Дніпропетровська Дмитро Рудь, який убив трьох жінок у ДТП, можливо, буде на волі ще 6 місяців, аж поки дочекається касаційного рішення Вищого спецсуду.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1553 | Додав: adminA | Теги: відмазати дівчину, впливовий коханець | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]