Чт, 2024-04-18, 08:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:13
Відпочинок і заробіток в Польщі: гірськолижні курорти
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Польські гірськолижні центри помітно поступаються за рівнем популярності західноєвропейським зимовим курортам. Однак любителям гірських лиж, які відстежують останні новини туризму, відомо, що в Польщі багато робиться для розвитку інфраструктури курортних центрів. На гірськолижних курортах цієї країни регулярно відкриваються нові готелі, ресторани і розважальні заклади, будуються сучасні підйомники. Проте зауважимо, що якщо ви розглядаєте цю країну нашу сусідку не тільки як країну для відпочинку, але і для заробітку, тоді пам'ятайте, що вигідно замовити товар з Польщі оптом онлайн вам допоможе спеціалізований портал best-express.net.

Гори в Польщі є на півдні і південному заході. У південній частині країни розташовані Татри, які є частиною Карпат, тут знаходиться гора Риси (2499 м) - найвища точка Польщі. У Татрах розташовується Закопане (840 м), найпопулярніший польський курорт, який здобув популярність в Європі в першій половині XX століття. Цей відомий центр туризму знаходиться в 110 км від Кракова.

Зими в Татрах досить снігові і не дуже морозні, сезон катання на трасах Закопаного триває з грудня до квітня; температура повітря коливається від -3 до -10 °С. Головний польський центр зимового відпочинку може запропонувати гостям добре підготовлені гірськолижні траси, їхня загальна довжина становить близько 60 км. У Закопаному є три зони катання, перепад висот 930-1988 м; тут є довгі траси, що дозволяють гірськолижникам проїжджати без зупинки 3,5-4,0 км.

Найбільший інтерес у досвідчених гірськолижників і просунутих сноубордистів, які приїжджають в Закопеному, викликає зона катання Каспровий Верх, до лінії старту відпочиваючі добираються трьома канатними дорогами. Найдовша траса має протяжність близько 9 км при перепаді висот 940 м. Якщо ви читаєте новини туристичного бізнесу, що стосуються Польщі, то, напевно, знаєте, що в Закопане створені велика готельна база і сучасна інфраструктура сфери розваг.

На південному заході Польщі розкинулися Судети, найвища точка цього гірського ланцюга - гора Сніжка (1605 м). У її підніжжя розташовується містечко Карпач, яке приваблює гірськолижників і сноубордистів в листопаді-квітні. Цей центр відпочинку, що знаходиться в 280 км від Кракова і в 495 км від Варшави, має чотири головні гірськолижні траси протяжністю 17 км, два хавпайпа, дві санні траси і трасу для бобслею; відпочиваючих обслуговують шість підйомників.

Популярний центр відпочинку Шклярська Поремба розташований на схилі гори Шреніца (1362 м), доїхати до нього можна з Праги (134 км відстань) і Вроцлава (140 км). На гору Шреніца прокладена канатно-крісельна підвісна дорога, загальна протяжність наявних тут трас для гірськолижників становить понад 20 км. Курорт Шклярська Поремба гарантує своїм гостям хороші умови для катання з листопада до квітня; тут є траса зі штучним освітленням.

Гірські курорти Польщі розташовують лижними школами, в яких можуть займатися діти та підлітки, а також новачки будь-якого віку. У польських центрах відпочинку є готелі 3-5 зірок, приватні вілли і пансіонати, численні кафе, ресторани і бари. Туристам доступні пункти прокату інвентарю, спорткомплекси, льодові катки, басейни, тенісні корти. Гості курортів можуть відвідувати музеї та інші об'єкти, які викликають інтерес.

Переваги гірськолижних курортів Польщі полягають, перш за все, в більш привабливій вартості відпочинку в цій країні і в її територіальній близькості до України. Туристи, які читають візові новини, знають про те, що Польща входить до шенгенської зони, а також про те, що заявки на отримання візи розглядаються протягом 5-6 днів. При самостійному отриманні туристичної візи необхідно підтвердження бронювання готелю.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 780 | Додав: admin | Теги: оптом, товар, Польща | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]