Вт, 2024-04-23, 21:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:56
Відродити бренд Alpine вирішили компанії Renault і Caterham
Інші останні Новини світу
Компанії Renault і Caterham займуться спільною розробкою нових спорткарів, випуск яких буде здійснюватися на заводі Alpine у французькому місті Дьепп. Для створення моделей автовиробники створять у 2013 році спільне підприємство, акції якого будуть поділені між учасниками в пропорції 50/50.

Перші дві спільні моделі Renault і Caterham можуть з'явитися у продажу вже в 2015-2016 році. Однією з них стане серійний двомісний автомобіль в стилі Alpine 110, родом з 60-х років ХХ століття. Вартість новинки повинна скласти близько 40-50 тисяч євро, пише Аuto.mail.ru.

Нагадаємо, перший прототип під назвою Alpine A110-50, побудований на базі боліда Renault Megane Trophy, був показаний в травні 2012 року. На концепт встановлювався 3,5-літровий мотор V6, що видає 400 к.с. потужності і 422 Нм пікового крутного моменту. Втім, навряд чи варто очікувати, що серійний автомобіль буде настільки ж потужним. Хоча точні технічні характеристики поки зберігаються в таємниці, глава виробничого відділу Renault Карлос Таварес натякнув, що скоріш за все спорткар отримає мотор, що видає "близько 250 к.с.".

Це - не перший досвід співпраці Renault з Caterham. В даний час французький виробник поставляє мотори для команди "Формули 1" Caterham F1. За словами глави Renault Карлоса Гона Інноваційне партнерство з Caterham втілює амбітний план: створення спорткара з генами Alpine ". Концерн Renault-Nissan, в який входить і корейська компанія Samsung Motors, оприлюднив інформацію про оновлення седана Samsung SM3.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 951 | Додав: adminA | Теги: компанії Renault і Caterham | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]