Пт, 2024-03-29, 17:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:16
Відвідали концерт Джамали Порошенко з дружиною і сином
Інші останні Культурні новини

  Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною та сином Михайлом, а також з українськими військовослужбовцями та дітьми з особливими потребами відвідали великий сольний концерт переможниці Євробачення-2016 Джамали. Про це повідомляє прес-служба президента.

Глава держави запросив на концерт Джамали військовослужбовців, які перебувають на лікуванні у Головному військовому клінічному шпиталі, а його дружина - особливих дітей, які для зручності дивилися концерт з президентської ложі. Під час концерту присутні у залі вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять загиблих українських військовослужбовців.

По завершенні концерту Петро та Марина Порошенки разом з дітьми та військовослужбовцями поспілкувалися з Джамалою. Глава держави подарував артистці квіти і подякував за надзвичайний концерт.

"Стільки квітів не бачили ніколи в житті. Це була фантастична енергетика, яка просто захоплювала дух", - сказав Порошенко.

12-річна Анна Діденко подарувала Джамалі власноруч намальовану картину "Вітання з перемогою".

Співачка у свою чергу також відзначила підтримку глядачів. "Кожен концерт насправді роблять люди. Я виконую свої пісні як і завжди, але щоразу змінюються глядачі та їхні відчуття. Сьогодні дійсно були чарівні люди", - сказала вона.

В основі концертної програми звучали пісні з нового альбому співачки "Подих". Зокрема, Джамала виконала пісню "Неандертальці" на вірші поетеси Ліни Костенко. Звучали й популярні роботи з альбомів "All or Nothing" і "For Every Heart". І, звичайно, народна артистка України поділилися з шанувальниками багатою палітрою свого голосу, виконавши проникливу, зворушливу і переможну на "Євробаченні" композицію "1944".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 786 | Додав: adminA | Теги: дружина, концерт Джамали, син, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]