Сб, 2024-04-20, 02:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:26
Виявився несправжніми вожді індіанських племен, які милувалися Януковичем
Інші останні Новини України
  Вождів індіанських племен, які в середу прибули в Україну для зустрічі з Віктором Януковичем, на державному рівні ніхто не запрошував. Згідно з інформацією газети The Kiev Times, вони прибули на пропозицію видання. В аеропорту "делегацію" теж зустрічали представники The Kiev Times.

Як вдалося з'ясувати виданню, "духовний лідер", Каулані Кахалекаї, котру так вразила голлівудська зовнішність Януковича, кілька років тому фігурувала лише як авторка та виконавця композицій у стилі фолк, які виконувались, зокрема, на "гавайських весіллях".

Втім, найбільшу цікавість викликали Майкл (Михайло) Моргуліс та очолюваний ним фонд "Духовна дипломатія".

"Річ у тім, що пан Моргуліс, котрий, згідно з його власним російськомовним профілем Facebook, мешкає у Флориді, є одним із численних протестантських проповідників, котрі ще за радянських часів побачили, що терени вмираючого СРСР є "воістину пажитями благодатними", - пише видання.

За інформацією видання, ще до загибелі імперії Моргуліс зумів познайомитися з останнім радянським президентом Михайлом Горбачовим і вів релігійну передачу на одній з "вільних" радіостанцій.

Стало також відомо, що наприкінці травня "Моргуліс зустрічався особисто з Януковичем, представляючи йому… ветеранів Національної баскетбольної асоціації США". "Так, із достовірних джерел "Тиждень" дізнався, що нібито саме пан Моргуліс намовив одного з найвідоміших представників "молодої команди" екс-мера Києва Леоніда Черновецького вкласти певну суму грошей у "надійний" американський траст, який "луснув", - пише видання.

26 червня Янукович зустрівся з "вождями". Зміст розмови лишився невідомим.  
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 995 | Додав: nowyny | Теги: милувалися януковичем, несправжні вожді індіанських племен | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]