Чт, 2024-03-28, 14:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:22
Вийшла друком низка книг про Революцію Гідності та АТО за бюджетною програмою
Інші останні Культурні новини

У межах бюджетної програми "Українська книга" до Дня Гідності та Свободи вийшла друком низка книжкових видань, присвячених увічненню пам'яті героїв Небесної сотні, учасників Революції Гідності та АТО.

Про це у четвер 17 листопада повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

"Це, зокрема, книги Олександра Клименка "Фронтовий альбом. Frontline album", Сергія Лойка "Аеропорт", Вероніки Миронової "Люди Донбасса. Жизнь сначала". Серед видань, що вийшли на замовлення Держкомтелерадіо, - книга політолога Тараса Березовця "Анексія: Острів Крим. Хроніки "гібридної війни", в якій автор досліджує механізми та технології війни, розв'язаної військами Російської Федерації проти України. Книга містить велику кількість документів та фото, що є доказами злочинного характеру окупації півострова", - йдеться в повідомленні.

До публічних бібліотек надійшли і книга журналістки Українського радіо Галини Дацюк "Янголи небесної чоти" та два видання авторського колективу газети "День" у складі Лариси Івшиної, Валентина Торби, Анни Мотозюк "Я - свідок. Записки з окупованого Луганська" та "Катастрофа і тріумф. Історії українських Героїв", у якій ідеться про українських військових, медиків, капеланів - учасників АТО.

Також за бюджетною програмою вийшла книга Євгена Марчука "На шляху до НАТО", де зібрані публікації в ЗМІ з 2000 по 2016 роки.

Окрім цього, в рамках програми "Українська книга" побачили світ видання серії "Бібліотека українського патріота". Частину накладу цих видань передано в зону АТО громадськими та волонтерськими організаціями.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 741 | Додав: adminA | Теги: бюджетна програма, друк, книги про Революцію Гідності та АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]