Чт, 2024-04-18, 18:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:14
Вийшов друком новий роман Сенцова - "Купіть книгу – вона смішна"
Інші останні Культурні новини

Харківське видавництво "Фоліо" видало книгу українського режисера, сценариста та письменника Олега Сенцова під назвою "Купіть книгу – вона смішна" – дотепний та дуже легкий для сприйняття твір.

Про це у понеділок 18 січня, повідомляє Gazeta.ua.

"Як відомо з подій останнього року, автору книги за оптимістичною назвою "Купіть книгу - вона смішна" довелось стати жертвою російської пропаганди і опинитись в епіцентрі резонансного скандалу. Несправедливо засуджений до 20-річного ув'язнення, Олег Сенцов не втратив обличчя і натомість став взірцем громадянської мужності, незламності та людської гідності. Всесвітньо відомі письменники та режисери марно зверталися до представників російського кінематографу із проханням посприяти звільненню українського режисера", - зазначили у видавництві.

Цей роман парадоксальним чином не містить жодного натяку на сумні події в житті автора.

Офіційна презентація відбудеться в Києві 28 січня у книгарні "Довженко книги.кава.кіно" (вул. Бульварно-Кудрявська 43А). Початок о 19.00. Вхід вільний.

Нагадаємо, днями Сенцов отримав нагороду Чеського кінематографічного союзу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 693 | Додав: adminA | Теги: Купіть книгу – вона смішна, друк, новий роман Сенцова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]