Пт, 2024-03-29, 15:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:44
Вийшовши у фінал, Баварія" поставила "Барселону" на коліна. ВІДЕО
Інші останні Новини Європейського Союзу
Мюнхенська команда обіграла каталонців і в матчі-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів.

Навіть на своєму полі "Барселона" не змогла нав'язати боротьбу німецькому супернику. Господарі і близько не відродили інтригу, як це зробив мадридський "Реал" у своїй зустрічі ЛЧ з "Борусією" днем ​​раніше. Мюнхенський клуб на виїзді розгромив каталонців 3:0, довівши рахунок у двоматчевому протистоянні команд до принизливих 7:0. Так "Барселона" зазнала однієї з найбільш нищівних поразок в історії клубу.

У фіналі Ліги чемпіонів 25 травня на "Уемблі" тепер зіграють німецькі "Борусія" і "Баварія".

Барселона - Баварія - 0:3

Голи: 0:1 - 48 Роббен, 0:2 - 72, автогол Піке, 0:3 - 76 Мюллер

Барселона: Вальдес, Алвес, Піке, Бартра (Монтойя), Адріано, Сонг, Хаві (Санчес, 55), Іньєста (Алькантара, 65), Фабрегас, Вілья, Педро

Баварія - Нойєр, Лам (Рафінья, 77), Боатенг, ван Бюйтен , Алаба, Мартінес (Тимощук, 74), Швайнштайгер (Густаво, 67 ), Роббен, Мюллер, Рібері, Манджукич

Попередження: Роббен (32), Дані Алвес (45), Піке (78).

Гравець "Барселони" про розгром від "Баварії": не думаю, що Мессі щось сильно змінив би

Захисник "Барселони", автор голу у свої ворота Херард Піке після домашнього розгрому 0:3 від "Баварії" відзначив, що для його команди це була одна з найгірших ігор. Крім того, він упевнений, що участь у матчі Ліонеля Мессі, який так і не вийшов на поле, навряд чи щось змінила б.

"Можливо, ви праві, що це був один з наших найгірших матчів. Дійсно, немає нічого приємного в тому, щоб опинятися в такій ситуації. У першому таймі ми по-справжньому старалися, але після першого пропущеного м'яча команда поникла. Повинні привітати "Баварію", вона була сильнішою", - цитує Піке "Террикон".

"Зараз ми повинні дограти чемпіонат Іспанії і вже думати про наступний сезон. Те, що Ліонель Мессі, найкращий футболіст світу, сьогодні не вийшов на поле, звичайно, зіграло свою роль. Але не думаю, що його участь могла б щось сьогодні сильно змінити", - також сказав футболіст.

Нагадаємо, "Баварія" в гостях розгромила "Барселону" 3:0 і вийшла у фінал Ліги чемпіонів. За сумою двох матчі німецький клуб виграв 7:0.

У фіналі "Баварія" зіграє з іншою німецькою командою, дортмундською "Борусією", яка вибила з турніру мадридський "Реал".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1009 | Додав: adminA | Теги: барселона, Баварія, фінал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]