Пт, 2024-03-29, 10:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:13
Військові відбили дві атаки диверсантів біля Новозванівки. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Протягом останньої доби терористи продовжили обстріли наших позицій на Артемівському на Донецькому напрямках. Як повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook, з 82-мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстрілювали Майорськ та Зайцеве.

За даними прес-центру, о 22.00 російсько-терористичні найманці намагалися атакувати позиції наших військових у районі Новозванівки.

"При наближенні ДРГ було прийнято рішення відкрити вогонь на ураження. Противник відступив та спробував обійти з лівого флангу. При повторній спробі атаки відкрито вогонь на ураження. Забравши загиблих та поранених, загарбники відступили", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на Донецькому напрямку – зі стрілецької зброї та гранатометів бандити вели вогонь по Авдіївці, Пісках та Мар’їнці. Останній обстріл вчинено після 02.00 по Авдіївці.

Раніше керівник української сторони СЦКК генерал-майор Борис Кременецький зазначив, що бойовики систематично застосовують тактику провокації підрозділів сил АТО. Зокрема, 8 листопада сталося бойове зіткнення підрозділів сил АТО з бойовиками, які були одягнені у форму ЗСУ і використовували кольорові нарукавні пов'язки-ідентифікатори.

Нагадаємо, в штабі АТО заявляють, що терористи активізувалися по всій лінії розмежування. Серед гарячих точок - Щастя, околиці Горлівки, Широкине і район Донецького аеропорту.

8 листопада група бойовиків у кількості приблизно 20 осіб намагалася штурмувати українські позиції поблизу Майорського. Отримавши адекватну відсіч, бойовики залягли і спробували вийти з бою, забравши поранених і вбитих під прикриттям мінометного вогню.

Раніше секретар РНБО України Олександр Турчинов попереджав, що у разі продовження провокацій з боку бойовиків на сході країни, Збройні сили України припинять відведення озброєння і військової техніки. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 772 | Додав: adminA | Теги: диверсанти, Новозванівка, дві атаки, військові | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]