Чт, 2024-04-25, 08:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:06
Військовослужбовці з 8 країн - всього близько 1,5 тис осіб візьмуть участь у навчаннях "Сі Бриз"
Інші останні Новини України
8 липня в українсько-американських військово-морських навчаннях "Сі Бриз-2013" в акваторії Чорного моря поблизу Одеси, візьмуть участь військовослужбовці з Німеччини, Азербайджану, Грузії, Румунії, Туреччини, Канади, Італії та Болгарії - всього до 1,5 тис осіб. Про це кореспонденту УНН повідомили у Південному регіональному медіа-центрі міністерства оборони України.

"Майбутні українсько-американські військово-морські навчання "Сі Бриз-2013" спрямовані на відпрацювання міжнародних морських операцій з проведення евакуаційних заходів. Така тема визначена на завершилася сьогодні в Одесі плануючої конференції цих навчань", - йдеться у повідомленні.

За сценарієм навчань "Сі Бриз" передбачено проведення морських операцій з акцентом на евакуаційні заходи при ліквідації наслідків стихійних лих і техногенних аварій, вдосконалення навичок взаємодії при гуманітарних акціях щодо забезпечення безпеки цивільного населення. У навчаннях будуть задіяні близько півтори десятка військових кораблів і суден, серед яких три фрегати, великий десантний корабель і швидкохідний патрульний катер, а також військова авіація України, США та Німеччини. Керівником навчань з української сторони буде заступник командувача ВМС України контр-адмірал Денис Березовський, з американської - капітан 1-го рангу Джеймс Ейкн.

Нагадаємо, в листопаді 2012 року в Одесі відкрилася початкова конференція з планування українсько-американського навчання "Сі бриз-2013" в рамках програми "Партнерство в ім'я миру".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1010 | Додав: adminA | Теги: військовослужбовці з 8 країн, 5 тис осіб, Сі Бриз, навчання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]