Вт, 2024-04-16, 13:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:17
Військову службу британський принц Вільям вирішив завершити заради сім'ї
Інші останні Новини світу
Британський принц Вільям завершує службу у ВПС, щоб більше часу проводити з сім'єю, повідомляє РІА Новини з посиланням на Daily Mail.

"Вільям влітку припинить службу у ВПС, щоб проводити більше часу з Кейт і дитиною, яка, як очікується, з'явиться на світ у червні ... Він вже повідомив командуванню про те, що має намір залишити службу на авіабазі. Поки невідомо, чи залишиться принц офіцером збройних сил чи буде присвячувати весь свій час королівському двору", - підкреслює видання.

Зараз герцог і герцогиня Кембриджські живуть в різні періоди часу в Кенсингтонському палаці в Лондоні і на острові Англсі в Уельсі - поруч з місцем служби Вільяма.

Принц служить в королівських ВПС пілотом рятувального гелікоптера три з половиною роки. Влітку 2012 року він отримав звання капітана.

Раніше повідомлялося, що принц Вільям, військовослужбовець Військово-повітряних сил Великобританії, залишиться безробітним. Майбутнього батька звільнять із служби згідно з планами уряду щодо скорочення витрат.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 901 | Додав: adminA | Теги: сім'я, військова служба, британський принц Вільям | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]