Чт, 2024-03-28, 19:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:00
Військову техніку українського виробництва продемонстрували у Києві
Інші останні Економічні новини

  У Києві відбулася церемонія відкриття Міжнародної спеціалізованої виставки "Зброя та безпека – 2015".

Повідомляється, що найбільший стенд розгорнув "Укроборонпром", передає ТСН.ua.

Відомі вітчизняні виробники представили широкий асортимент артилерійського озброєння, засобів зв'язку та автоматизованого управління, боєприпаси, безпілотні розвідувальні літальні апарати і багато іншого.

Відвідувачі виставки змогли подивитися на модернізовану бойову машину піхоти БМП-1УМ; удосконалений за результатами бойового використання в зоні АТО БТР-3Е та бойовий модуль БМ-ЗМ "Штурм-М" від ДП "Київський бронетанковий завод"; бронеавтомобіль "Овод" та роботизовано транспортну платформу від ДП "Житомирський бронетанковий завод", два бронетранспортери "ДОЗОР-Б" від "Львівський бронетанковий завод", виріб 1В26-1 "Оболонь-А" на базі МТ-ЛБ від ДП "ЛДЗ "ЛОРТА", 82 мм мобільний міномет на квадроциклі від ДП КБ "Артилерійське озброєння".

Багато зразків техніки, яка представлена на виставці, вже пройшли випробування в зоні АТО.

Відвідувачі також змогли побачити такі потрібні захисникам України, протитанкові ракетні комплекси "Скіф" та "Корсар" від ДП "Державне Київське конструкторське бюро "Луч" та ПТРК "Стугна-П" від ДП "Красилівський агрегатний завод".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 971 | Додав: adminA | Теги: Київ, військова техніка українського виро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]