Вт, 2024-03-19, 11:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:50
Використання брехні та зброї Єврокомісар закинув Путіну
Інші останні Новини Європейського Союзу

Єврокомісар з питань енергетики Ґюнтер Еттинґер жорстко розкритикував політику президента Росії Володимира Путіна в українському конфлікті, повідомляє nowyny.eu.

"Те, що пан Путін діє за допомогою своїх неправдивих повідомлень, брехні та зброї, було поза межами моїх уявлень. Тому я вже не виключаю навіть найгірших сценаріїв розвитку ситуації", - сказав він у вівторок, 2 вересня, на одному із заходів у Брюсселі, передає інформагентство Reuters.

Одним із таких сценаріїв, на думку Еттинґера, може стати наступ проросійських сепаратистів на Сході України на місто Маріуполь із подальшим створенням "російського коридору" аж до Криму та молдавського Придністров'я. "У цьому разі Україна опинилися б відрізаною від Чорного моря", - сказав він.

Стосовно питання підвищення безпеки газопостачань, то тут, окрім ЄС, до процесу мають бути залучені також Україна, Молдова та балканські країни, вважає Еттинґер. Він також закинув німецьким громадянам те, що вони надто мляво поводяться з питанням української кризи. На думку єврокомісара, цю кризу варто використати як шанс підвищити рівень згуртованості всередині Євросоюзу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 791 | Додав: adminA | Теги: єврокомісар, брехні та зброї, Путіну | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]