Чт, 2024-03-28, 18:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:16
Викрило НАБУ схему привласнення держземлі на 50 мільйонів гривень
Інші останні Кримінальні новини

У середу, 25 травня, у місті Бровари детективи НАБУ спільно з прокурорами САП та працівниками Департаменту захисту економіки Національної поліції в Київській області затримали трьох учасників корупційної схеми привласнення державної землі вартістю понад 50 млн гривень. Про це йдеться у повідомленні НАБУ.

Як зазначається, серед затриманих - екс-керівник Управління Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру Броварського району, директор землевпорядної організації та керівник одного із місцевих садівничих товариств.

"Вони підозрюються в організації привласнення земель загальною площею понад 20 га, розташованих в інвестиційно-привабливих місцях Київської області. Ринкова вартість ділянок перевищує 50 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

"Наразі затриманим повідомлено про підозру, готуються процесуальні документи щодо обрання їм запобіжних заходів. Досудове розслідування триває, здійснюються заходи щодо встановлення інших учасників корупційної схеми", - повідомили у НАБУ.

Раніше повідомлялося, що громадяни України зможуть вільно переглядати, копіювати та роздруковувати інформацію про суб'єктів речових прав, занесених до Держземкадастру.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 801 | Додав: adminA | Теги: 50 мільйонів гривень, Набу, схема привласнення держземлі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]