Вт, 2024-04-16, 18:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:30
Вилучили більш як 10 мільйонів у нелегальних "обмінниках" Києва
Інші останні Кримінальні новини

За результатами обшуків у нелегальних пунктах обміну валюти в Києві, проведених 29 березня співробітниками ДФС спільно із працівниками СБУ, вилучено понад 10 мільйонів гривень. Про це йдеться у повідомленні ДФС.

Як зазначається, вилучено готівкою 4,248 млн гривень, 127 тисяч доларів, 43 тисяч євро та 820 тисяч російських рублів та іншу валюту, що в еквіваленті перевищує 10 млн гривень.

Як повідомлялося раніше, податковою міліцією спільно з працівниками Служби безпеки України викрито групу громадян України, які організували протиправну схему, спрямовану на ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Для незаконної діяльності з обміну валют на території Києва порушники використовували пункти обміну, які діяли без обов’язкової реєстрації та отримання відповідної ліцензії на право здійснення таких операцій.

У ході реалізації інформації, отриманої в результаті проведення попередніх слідчих дій, слідчими Головного слідчого управління фінансових розслідувань ДФС спільно з працівниками СБУ проводиться 31 обшук приміщень та транспортних засобів, які в своїй злочинній діяльності використовують фігуранти провадження.

За їхніми результатами з незаконного обігу вилучено готівку у національній та іноземних валютах, обладнання для рахування та перевірки банкнот, чорнову бухгалтерію.

Раніше повідомлялося, що половина валюти, яка заходить в Україну, потрапляє на чорний ринок.

За 2015 рік кількість "обмінників" в Україні зросла на 70%, сягнувши позначки в 1988 одиниць.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 733 | Додав: adminA | Теги: 10 мільйонів, нелегальні обмінники Києва | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]