Чт, 2024-03-28, 11:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:17
Випадок з відеокамерами показав, що Янукович впливає на судову систему та ДПтС, - Яценюк
Інші останні Політичні новини
Голова фракції "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина" у Верховній Раді Арсеній Яценюк вважає демонтаж камер відеоспостереження у палаті колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко в Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці"(Харків) після відповідної заяви Президента Віктора Януковича свідченням його впливу на судову і кримінально-виконавчу системи.

Про це він сказав в ефірі програми "Шустер Live" на телеканалі "Інтер" 22 лютого.

"Він каже, що не впливає ні на суд, ні на прокуратуру, ні на Міністерство юстиції. І тільки сказав прибрати камери і через 2 години камери прибрали. Я так розумію: сказав посадити - посадили, а тепер сказав прибрати камери - прибрали і камери", - сказав Яценюк.

Він зазначив, що раніше захист Тимошенко і депутати від "Батьківщини" безрезультатно добивалися демонтажу камер відеоспостереження в палаті Тимошенко.

Як повідомлялось, 22 лютого Янукович в рамках телевізійного проекту "Діалог з країною" висловився за демонтаж камер відеоспостереження з палати Тимошенко в ЦКЛ "Укрзалізниці", після чого ввечері цього ж дня за дорученням Пенітенціарної служби керівництво Качанівської виправної колонії № 54 прибрало всі камери відеоспостереження в її палаті.

Раніше Пенітенціарна служба заявляла, що не має наміру прибирати камери відеоспостереження з палати Тимошенко в лікарні, наполягаючи, що вони встановлені законно.

Крім того, раніше Янукович під час спілкування із зарубіжними політиками неодноразово підкреслював відсутність свого впливу на процес проти Тимошенко.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1036 | Додав: adminA | Теги: янукович, відеокамери, судова система та ДПтС, Випадок, Яценюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]