Чт, 2024-04-18, 23:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:08
Випалити регіоналів з області розжареним залізом обіцяє Москаль
Інші останні Новини з регіонів України

Москаль обіцяє випалити регіоналів з області розжареним залізом.

До Нового року у Луганській області не залишиться фракцій Партії регіонів.

Від них будь-якими способами пообіцяв позбавитися губернатор Геннадій Москаль.

"До Нового року у нас не залишиться фракцій цієї партії. Я випалю Партію регіонів з Луганщини розжареним залізом. Але разом з тим ми не заганяємо людей ні в одну політичну силу - ні в президентську, ні в опозиційну, ні в будь-яку третю", - заявив Москаль в інтерв'ю "Зеркалу недели. Украина".

За його словами, до недавнього часу, місцеві жили ностальгією по ПР, доки "не отримали потрясіння". "У районних радах були фракції Партії регіонів. Вчителі, медики, держслужбовці - всі входили в ПР", - зазначає Москаль.

"Я в одному районі дав прочухана, в іншому, і ситуація почала змінюватися. Коли минулого тижня приїхав у Новопсковський район, то просто вигнав усіх регіоналів із сесійної зали, де проводив нараду, а главу РДА змусив написати заяву про звільнення", - додав губернатор.

Москаль також зазначив, що зуб на регіоналів у нього за те, що "вони підпалили Донбас, розв'язали тут війну, а самі втекли з поля бою як щурі з корабля".

"Я звинувачую їх виключно в тому, що твориться зараз на Луганщині та на Донбасі в цілому. Це їх гасла зараз використовують "ЛНР" і "ДНР" - "карателі, нацики, фашисти". Спровокували тут все, накрутили людей, а коли втратили над ними контроль, втекли, кинувши все напризволяще", - резюмував він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 840 | Додав: adminA | Теги: області, москаль, регіоналів, розжареним залізом | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]