Сб, 2024-04-20, 16:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:50
Випущено перший в світі телевізор з торрент-клієнтом
Інші останні Новини світу науки і технологій
На міжнародній виставці електроніки IFA, що проходить в Берліні з 2 по 9 вересня, турецька компанія Vestel і компанія BitTorrent анонсували перший в світі телевізор з вбудованим торрент-клієнтом.

Новітній телевізор дозволяє шукати, завантажувати, відтворювати і "роздавати" мультимедійний контент через мережу.

Розумний турецький телевізор працює на Chrysalis - новій екосистемі додатків, представленої BitTorrent на початку цього року.

Представники компанії розповіли, що нове ПЗ націлене на спрощення процесу завантаження файлів для менш технічно підкованих користувачів.

Проект Chrysalis прийшов на зміну головному продукту BitTorrent - торрент-клієнту uTorrent. Однак від подальшої підтримки та розвитку цього P2P-клієнта, якими щомісяця користуються близько 100 мільйонів людей, компанія відмовлятися теж не збирається. Над програмою працюватиме окрема команда розробників.

Chrysalis пропонує простіший спосіб викачування даних та їх відтворення на декількох типах пристроїв - комп'ютерах, ТБ або смартфонах.

Для цього досить вибрати необхідні файли за допомогою пульта дистанційного керування, скачати торренти і відразу ж запустити перегляд отриманого відеоконтенту.

BitTorrent заявляє, що восени цього року відбудеться анонс ще декількох пристроїв, сертифікованих для запуску ПЗ Chrysalis. Як очікується, торрент-клієнти будуть також вбудовані в програвачі дисків DVD і Blu-ray, а також телеприставки.

Концерн Vestel Electronics, який був заснований в 1984 році, об'єднує 19 компаній, що спеціалізуються на розробці, виробництві, маркетингу та дистрибуції побутової електроніки, дрібної і крупної побутової техніки, за матеріалами: Вести .

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1425 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]