Чт, 2024-04-25, 05:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:55
Випустили спільний кліп "Гайдамаки" і Тоня Матвієнко. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Українська співачка Тоня Матвієнко та гурт "Гайдамаки" презентували кліп на дуетну пісню. Композиція, слова до якої написав лідер гурту Олександр Ярмола, а музику створювали самі "Гайдамаки", отримала назву "Дощ", пише ГолосUA.

У відео Тоня і Олександр - як Інь і Янь: вона - в чорній сукні, він - у білому костюмі. Своїми образами вони символізують рівновагу і взаємодію чоловічої і жіночої енергії. У кліпі двох героїв об'єднав "Дощ".

"Ця пісня про дощ, як зупиняється час і зустрічаються дві самотні долі, - розповідає Тоня Матвієнко. - Спочатку мені здавалося, що наші з Сашком голоси не сумісні, але, як вийшло, в пісні вокал звучить оригінально і "бере за душу".

Олександр Ярмола зізнався, що коли вони з "Гайдамаками" вирішили робити дует, то всі учасники відразу подумали про Тоню Матвієнко.

"Ця пісня дуже чуттєва і не зовсім схожа на все те, що ми робили раніше, - ділиться Ярмола. - Без Тоні ми б не змогли передати всі ті почуття і емоції, які є в цій композиції. Як на мене, вийшло круто!"

Раніше "Воплі Відоплясова" зняли дилогію кліпів.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 863 | Додав: adminA | Теги: спільний кліп, Тоня Матвієнко, Гайдамаки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]