Сб, 2024-04-20, 14:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:03
Випустив однойменний аудіоальбом автор книги "Аеропорт"
Інші останні Культурні новини

Українці в ОАЕ надали фінансову допомогу для завершення роботи над аудіоальбомом "Аеропорт" Сергія Лойка, презентація якого відбудеться 23 листопада в Києві.

Про це повідомив координатор української громади в Еміратах Євген Семенов, передає "Укрінформ".

"Про те, що створення аудіокниги "Аеропорт" знаходиться в невизначеному стані через проблеми з фінансуванням, ми дізналися після презентації однойменного роману в Дубаї на День захисника України (14 жовтня) за участю автора. На переконання української громади в ОАЕ, робота, яку здійснюють Сергій Лойко і його однодумці, є надзвичайно важливою, тому можливість частково її підтримати стала великою честю для нас", - зазначив Семенов.

Він додав: "Завдяки представникам нашої громади світ буде не тільки читати, а й слухати головну книгу про війну, якої не повинно було бути, і про героїв, які хотіли жити, але вмирали. І дуже хочеться вірити, що спільними зусиллями небайдужих вдасться втілити ще й документальний спектакль за мотивами цього роману. Щоб пам'ятали".

Альбом включає два аудіодиска з 9 уривками з роману, які читає Олексій Горбунов, і 9 пісень у виконанні гуртів "Океан Ельзи", "Тартак", Brutto, ТіК, а також Сергія Лойка та Олексія Горбунова. Гімн України виконав всесвітньо відомий скрипаль Василь Попадюк.

Презентація аудіоальбому "Аеропорт" відбудеться 23 листопада 2015 в 19:00 в Національному драматичному театрі ім. Івана Франка в Києві, вхід вільний.

Зазначимо, під час роботи над романом Сергій Лойко записав понад 40 годин інтерв'ю з "кіборгами" - багато хто з них стали військовими консультантами книги.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 792 | Додав: adminA | Теги: однойменний аудіоальбом, автор книги Аеропорт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]