Чт, 2024-04-25, 21:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:41
Вирішила нікого зі списку не вилучати "Свобода"
Інші останні Політичні новини
Передвиборчий з’їзд ВО "Свобода", який відбувся в Києві, ухвалив рішення не виключати зі свого списку жодного кандидата у нардепи. Таке рішення ухвалив з'їзд партії ВО "Свобода", який проходив у Будинку кіно в Києві, пише Gazeta.ua.

Представники всіх обласних організацій партії відзвітували про перебіг виборчої кампанії. Олег Тягнибок запитував у кожного промовця, чи є кандидати на "виліт", але навіть єдиного запропонованого "кандидата" з Полтави виключати не стали.

"Є одна кандидатура по Полтаві. Якщо виключати одну людину – це створить прецедент. Я думав, що у нас більше кандидатур. Але якщо у нас більш немає "кандидатів на виліт", то давайте не створювати прецеденту, і ні за що не голосуватимемо", - наголосив Тягнибок.

Проти цього висловилася представниця львівської організації Ірина Фаріон, але рішення все ж таки підтримали. Крім того, з'їзд вирішив не знімати жодного кандидата в народні депутати по мажоритарних округах.

Раніше повідомлялось, що на останньому перед виборами з'їзді "Свобода" перегляне списки кандидатів.

Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" пропонує підписати політичну угоду про створення коаліції демократичних сил з ВО "Свобода" та партією Віталія Кличка "УДАР" у Верховній Раді 7-го скликання, повідомив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 966 | Додав: adminA | Теги: списку не вилучати, свобода | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]