Пт, 2024-04-19, 11:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:17
Вирішила стати співачкою дружина Віталія Кличка: заснувала музичний гурт і встигла дати концерт
Інші останні Культурні новини

Дружина українського боксера, чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталія Кличка Наталія вирішила стати співачкою - вона заснувала музичний гурт і встигла дати концерт у джаз-клубі, повідомляє Корреспондент.net.

Колектив створено у серпні минулого року. Він виступає у стилі джаз, а солісткою стала сама Кличко.

"Назва нашого гурту дуже англійська - Addicted To. Всі ми від чогось залежимо, я, наприклад, залежу від любові", - сказала дружина знаменитого боксера.

За її словами, нещодавно колектив відіграв невеликий камерний концерт у джаз-клубі.

"Зараз працюємо над першим альбомом, сама намагаюся писати слова, музику", - розповіла Кличко.

Наталія виступає під своїм дівочим прізвищем - Єгорова, пояснивши це тим, що не хоче привертати особливу увагу гучним прізвищем чоловіка.

Сам Кличко на запитання телеведучої про те, як він ставиться до музичної кар'єри дружини, відповів, що нічого не знає про це: "Та ви що? Я нічого не знаю, вперше чую".

Слід зазначити, що нещодавно в Інтернеті з'явилося фото, на якому, як передбачається, Віталій Кличко із невідомою супутницею на концерті гурту "Мачете" в одному з київських концерт-холів. Фото опублікував сайт JetSetter на своїй сторінці в Facebook.

Наталія Кличко - колишня спортсменка і фотомодель. У них із Віталієм троє дітей - сини Єгор (2000 р.н.) і Максим (2005 р.н.) та донька Єлизавета-Вікторія (2002 р.н.).

Нагадаємо, що американська актриса і подруга українського боксера Володимира Кличка (Кличко-молодший) Хейден Пеннетьєрі зіграє в четвертій частині знаменитого фільму жахів "Крик".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 998 | Додав: adminA | Теги: співачка, Дружина Віталія Кличка, дала концерт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]