Сб, 2024-04-20, 15:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:09
Вирішив не показувати вчорашній ефір "Шустер live" телеканал "1+1"
Інші останні Телевізійні новини

Телеканал "1+1" вирішив перенести ефір суспільно-політичного ток-шоу "Шустер live". 18 вересня програма не вийшла в ефір, а замість неї о 20:15 розпочався міні-серіал "Зимовий вальс".

Про це "Телекритиці" повідомили в прес-службі каналу "1+1".

Водночас ток-шоу Савіка Шустера транслюється на YouTube-каналі "Савік Шустер студії" та на супутниковому каналі Савіка Шустера 3s.tv.

Тема випуску – "Корупція в Раді: гроші понад усе? Тарифи, які вони обирають: кому по кишені?". У студії сидять гості: Геннадій Москаль, Олег Ляшко, Семен Семенченко.

Як пояснили в прес-службі "1+1", "канал вважає, що в ситуації, яка виникла в країні в останні кілька днів, суспільство вже вкрай напружене і політизоване, і канал не готовий накаляти його ще більше".

"Ми вважаємо, що за найближчий тиждень політики зможуть заспокоїтися, знизити градус дискусії та в наступну п'ятницю повернуться до обговорення питань корупції та тарифів в ефірі шоу, тим паче, що ця тема не перестане бути актуальною", - повідомили в прес-службі каналу.

Водночас Ляшко на своїй сторінці у Facebook повідомив, що у прямому ефірі збирався "показати документи і розповісти правду про 7 епізодів, на основі яких Порошенко чинить політичну розправу над Ігорем Мосійчуком та усією нашою командою".

Водночас Савік Шустер звинуватив власника каналу у домовленостях з АП, внаслідок яких програма не вийшла на "1+1".

"Ми повинні були виходити на каналі "1+1", як зазвичай, у нас контракт з телеканалом 1+1. Раптово нас зняли з ефіру. Ми дізналися про це за 2 хвилини до ефіру. Я думаю, це домовленість власника "1+1" з Адміністрацією президента. Я не знаю, на яких умовах і чому", - заявив Шустер, зазначивши, що транслювати передачу погодився телеканал "112".

Окрім того, Шустер повідомив, що лідер фракції "БПП" Юрій Луценко за 15 хвилин до початку програми відмовився від участі в ній.

Зауважимо, що власником телеканалу "1+1" є олігарх Ігор Коломойський, який останнім часом конфліктує із президентом Петром Порошенком.

Як повідомлялося, 17 вересня Верховна Рада двома голосуваннями зняла недоторканність з народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука та дала дозвіл на його арешт. СБУ провела затримання нардепа.

Перед цим Генеральний прокурор Віктор Шокін показав у залі 4-хвилинне відео, на якому людина, схожа на Мосійчука, отримує хабар, обіцяючи домовитися про видобуток неназваних корисних копалин з екологами та міліцією. Також чоловік каже, що гроші потрібні партії на вибори.

Пізніше прес-служба прокуратури повідомила, що Мосійчука звинувачують за п'ятьма статтями Кримінального кодексу, зокрема, у хабарництві (ч.4 ст.368), хуліганстві (ч. 2, 3 ст.296), погрозі посадовій особі (ч. 1, 2 ст.350), втручанні в діяльність судових органів (ч.1 ст.376) і погрозах судді (ч. 1, 2 ст.377).

Сьогодні, 18 вересня, Печерський районний суд м.Києва обрав для Мосійчука запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб - до 15 листопада 2015 року.

Нагадаємо, раніше авторська програма Шустера виходила на ICTV, "Першому національному", "Інтері", ТРК "Україна", 5-му, 24-му та "112 каналі".

Працювати в Україні всесвітньо відомий журналіст почав після утвердження в РФ режиму Путіна і, як наслідок, примусової зміни власників провідних ЗМІ. Після перемоги Помаранчевої революції-2004 за рекомендацією Бориса Нємцова він перебрався з московського НТВ на український телеканал ICTV.

Під час Революції Гідності програма взагалі якийсь час не виходила.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Телевізійні новини | Переглядів: 994 | Додав: adminA | Теги: вчорашній ефір Шустер live, телеканал 1+1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]