Чт, 2024-04-25, 00:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:05
"Віртуальне безсмертя" - у людей з'явився "шанс" жити після смерті
Інші останні Новини світу

Інтернет-безсмертя як новий вид людської пам'яті шириться Україною. Із віртуальними померлими друзі розмовляють на сторінках, поповнюють фотоколекції і сумують.

Як повідомляє ТСН, інтернет-анкет, чиї власники вже ніколи не зможуть вийти на онлайн-зв'язок, щороку більшає.

Раніше ті, хто сумував за померлими, приходили на цвинтар, а сьогодні у людей з'явився новий шанс на життя після смерті. Сторінки людей, які вони створили, коли були ще живі, після смерті власників продовжують жити.

Популярний український телеведучий Ігор Пелих востаннє написав свої думки на сторінці три роки тому, незадовго до того, як розбився на дорозі. Проте і досі на цій сторінці він отримує листи і вітання з днем народження. Рідні віртуальному життю Пелиха навіть радіють, це народна пам'ять. Він тут усміхається на нових фото, у нього з'явилися нові друзі і щоразу можна прочитати щось цікаве із його думок за життя.

Загиблий кіноактор Влад Галкін теж б'є рекорди активності в Інтернеті. Йому зізнаються в коханні і шлють захоплені відгуки.

Психолог Інституту соціальної психології Вікторія Меленко нагадує, що таке спілкування - це ілюзія життя. Люди, які не вміють прощатися з померлими, ризикують не усвідомити смерті й застрянути у віртуальному світі.

Явище безсмертя в Інтернеті набуває розмаху в Україні та світі. Найчастіше віртуальні життєписи померлих перетворюються на книги співчуття чи сторінки пам'яті.

Так, нині нове життя і мільйони нових друзів отримали в Інтернеті життєписи співачки Вітні Х'юстон та засновника Apple Стіва Джобса. Вони тут і далі діляться досвідом і захоплюють співом.

Кумедно, але тепер Мережа дозволяє спілкуватися не лише з померлими, а й з інопланетянами. Ентузіасти, які втомилися чекати зворотного зв'язку з космосу, вирішили запустити інтернет-проект, за допомогою якого будь-хто охочий може відправити своє послання істотам з інших планет.

До речі, люди, які пережили стан клінічної смерті, розповідають, що в цей момент вони відчували, як виходять із власного тіла і летять по темному тунелю, в кінці якого видно світло. Хтось чує при цьому дивні, неземні звуки, хтось переглядає події прожитого життя, але немов у зворотному перемотуванні. Інші кажуть, що зустрічають своїх родичів, які давно померли. А надто вразливі запевняють, що відкрили в собі екстрасенсорні можливості після польоту в астрал.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1024 | Додав: adminA | Теги: віртуальне безсмертя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]