Чт, 2024-04-25, 23:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:34
В Маріуполі вирує пожежа і лунають вибухи: горять промислові склади. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України
10 липня, близько 5.00, у Маріуполі зайнявся склад покриття для підлоги. Пізніше під дією вітру вогонь перекинувся і на сусідні будівлі.

Роботу рятувальників, крім сильної задимленості, ускладнювало ще й те, що пробратися на територію охоплених вогнем складів було досить важко. МНСникам довелося пробиратися на дахи сусідніх будинків і вже звідти гасити вогонь.

Прибулі на місце власники складів насамперед рятували майно та цінні папери, а деякі сміливці навіть допомагали пожежникам, повідомляє ТСН з посиланням на "Мариупольские новости".

"Я почув якісь ляски, схожі на вибухи петард, і виглянув у вікно. А там так димно! Відразу ж хотів подзвонити в МНС, але тут під'їхала машина рятувальників", - ділиться своїми враженнями один з очевидців події.

Ляскання, які чули жителі довколишніх дев'ятиповерхівок, - це вибухи балонів, що зберігаються на одному зі складів, повідомила господиня того складу.

На даний момент гасіння пожежі триває. На місці працюють кілька розрахунків рятувальників, аварійно-рятувальна бригада, яка перекрила подачу газу в приміщення, і медики.

Причину пожежі поки що не встановлено.

Нагадаємо, на початку червня, у Макіївці на Донеччині на території заводу лакофарбових виробів сталася масштабна пожежа. Загорілися та вибухнули 2 цистерни з розчинниками, які стояли на залізничних коліях. За інформацією очевидців, було чутно приблизно 20 хлопків, після чого почалася величезна пожежа. Стовп диму піднявся на десятки метрів, його було видно за 30 кілометрів від місця інциденту. Після вибухів і пожежі на заводі почалася паніка. Люди почали лишати робочі місця і бігти з території заводу. Всього було евакуйовано 40 людей.

Це не перші пожежі на заводах в Україні цьогоріч. Так, кілька місяців тому горів малярний цех Крюківського вагонобудівного заводу. Дим і вогонь на даху будівлі було видно за кілька кілометрів від підприємства.

Також у Києві кілька тижнів тому сталася пожежа на складах секонд-хенду.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1056 | Додав: adminA | Теги: вибухи, Маріупол, горять промислові склади, пожежа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]