Чт, 2024-04-25, 06:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:43
Виступаючи в парламенті, прем'єр-міністр Австралії заплакала. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Прем'єр-міністр Австралії Джулія Гіллард, представляючи в парламенті країни законопроект про реформи у сфері соціального забезпечення для інвалідів, не змогла стримати сліз, повідомляє РІА "Новости".

Під час виступу Гіллард розповіла про 17-річного юнака-інваліда на ім'я Сенді, який просив її зробити все можливе, щоб ухвалити закон.

"Коли я зустріла цього хлопця, він дав мені картку, підписану ним і його друзями, щоб подякувати нам за те, що ми робимо для інвалідів", - розповіла Гіллард, при цьому її голос тремтів, вона насилу стримувала сльози. За її словами, запропонована урядом нова схема страхування для людей з інвалідністю допоможе таким людям, як Сенді, здійснити їхні мрії.

Після того як нова схема страхування набере чинності, вона буде поширюватися на більш ніж 400 тисяч австралійців з обмеженою дієздатністю. Очікується, що вартість програми, що передбачає додатковий індивідуальний догляд та програми реабілітації, коштуватиме австралійському бюджету близько 15 мільярдів доларів на рік.

Раніше мода зіграла злий жарт з прем'єр-міністром Австралії: Джулія Гіллард в туфлях на шпильці приїхала в меморіал Махатми Ганді, зробила кілька кроків і впала вниз обличчям. Жінка швидко встала, пояснила своє падіння невідповідним взуттям і продовжила візит.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 996 | Додав: adminA | Теги: парламент, прем'єр-міністр Австралії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]