Ср, 2024-04-24, 05:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:16
Виступили за свої права повії Бразилії з голими грудьми
Інші останні Новини світу

У Бразилії пройшла протестна демонстрація повій. Носії найдревнішої професії виступили за свої права і проти насильства щодо жінок. На грудях учасниць акції було написано "Повага" і "Нехай вони грають", передає Gazeta.ua.

Між тим повії з 15 країн Латинської Америки і Карибського басейну вимагають легалізації їхньої праці. Їхні вимоги є частиною кампанії, розпочатої в Панамі неурядовою Організацією сексуальних робітниць країн Латинської Америки і Карибського басейну (Red de Mujeres Trabajadoras Sexuales de Latinoamérica y el Caribe (RedTraSex), заснованою в 1997 році в Коста-Ріці.

"Ми хочемо мати ті ж самі права, якими володіють інші працюючі жінки нашого регіону", - наголошує президент RedTraSex, громадянка Аргентини Єлена Рейнага.

"Ми вимагаємо визнання сексуального праці повнолітніх жінок і того, що ми займаємося нею з власної волі", - заявила вона.

А от в Україні правозахисники наголошують на посиленні насильства з боку правоохоронних органів та фальсифікації кримінальних справ проти повій напередодні Євро-2012. Щоправда, сфера інтимних послуг готується до "гарячого сезону" під час чемпіонату Європи, який приймає й Україна. Так, борделі піднімають ціни, а на період Євро година "кохання" буде коштувати три сотні доларів.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1115 | Додав: adminA | Теги: голими грудьми, повії Бразилії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]